Wie zijn wij
Wie of wat is de Blue White Madness zullen veel supporters zich misschien afvragen. In januari 2003 waren zij er opeens en nu, na een rumoerig eerste half jaar, staat er een aardige groep trouwe supporters die met hun eigen internetsite andere supporters zoveel mogelijk van informatie willen voorzien.

BWM staat voor Blue White Madness en is een groep fanatieke en hondstrouwe Graafschap supporters die altijd aanwezig zijn bij wedstrijden van de Graafschap, zowel uit als thuis.
De Blue White Madness is in Januari 2003 opgericht. Nadat een paar supporters, na een paar jaar elkaar niet gezien te hebben, elkaar weer tegen kwamen bij de Graafschap werd er besloten om ook bij elkaar op de tribune te gaan staan. Zo ontstond er een groep van een mannetje of 10 dat het steeds gezelliger begon te krijgen tijdens thuiswedstrijden. Na ook samen regelmatig uitwedstrijden te hebben bezocht werd er besloten om een eigen naam aan de groep te geven. Nadat er na een hoop gepuzzel eindelijk eens een mooie en fatsoenlijke naam was bedacht werd er ook meteen besloten om een eigen internetsite op te richten. Inmiddels is die te vinden op www.bluewhitemadness.nl. Aangezien de BWM 1 whizzkid en 1 getalenteerde schrijver bezit was het niet echt moeilijk om een goeie site op te zetten. Ondertussen is het een zeer informatieve internetsite die veel bezocht wordt.

De BWM bestaat inmiddels uit ongeveer 14 supporters tussen de 18 en 25 jaar, die allen meerdere jaren naar de Graafschap gaan. De meeste van ons zijn al van kinds af aan supporter en zijn dan ook naar veel wedstrijd geweest. Vorig seizoen zijn alle wedstrijden door BWM-ers bezocht. Sommige zijn vorig jaar 31 wedstrijden meegeweest in de competie. De BWM behoort onderhand tot de vaste groep supporters die zowel uit- als thuiswedstrijden aanwezig zijn en daarbij ook voor de nodige sfeer zorgen. Hierdoor is onze strijdkreet ontstaan: BWM ALTIJD & OVERAL. Met behulp van wat mooi vuurwerk (waaronder fakkels van vorig en dit seizoen) mooie spandoeken en een hoop gezang hoopt de BWM dat de oude tijden op de Vijverberg weer zullen herleven en dat elke Nederlandse club weer met knikkende knieen heenkomt en zonder punten weer naar huis gaat!!!!!