Actie Vito 2003
Om een gooi te doen naar de "Gouden Bats" hadden we lang nagedacht wat nou een goede actie zou zijn. Ook vanuit het oogpunt dat er misschien bij de Graafschap een mascotte kwam leek het ons een goede actie om de mascotte van Vite$$e (Vito) te kidnappen. Met deze actie kregen we zeer veel aandacht. In een paar dagen tijd meer dan 2000 hits en we werden zelfs benaderd. Uiteindelijk liep het jammergenoeg niet af zoals het af hoorde te lopen maar dat maakt voor ons de actie niet minder geslaagd.


sbv Excelsior - De Graafschap 2002/2003
Door de spandoek actie "Combi=Kut BWM=Overal" kregen we veel aandacht. Het ging om een zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Excelsior waar wij door een stomme reden geen kaarten konden krijgen, we zijn toen op eigen vervoer naar Rotterdam gegaan en zijn in een Vak van Excelsior gaan zitten. Toen we dit spandoek ophingen werden we door het bomvolle uitvak toegejuicht. Dit duidde erop dat meer mensen tegen de combiregeling waren.


RBC Roosendaal - De Graafschap 2002/2003
Op de debuutwedstrijd van de BWM lieten we gelijk van ons horen. Deze fakkel was de aanleiding voor de Politie van Roosendaal om ons de stad uit te zetten.